Assertief of Lief

Op vrijdag 19 juni jl. vond de workshop Assertief of Lief plaats. De workshop werd gegeven door Wendy van Co-Axi Training en Coaching. We waren te gast in Putten bij het Hof van Putten. 
Een super mooie locatie met zeer veel mogelijkheden.

We werden ontvangen door Petric Rebergen die ons kort iets vertelde over het Hof van Putten. Na de koffie en de thee begon de workshop. Aan de hand van stellingen werd bij mij al duidelijk wat voor 'persoon' ik was (en nog steeds ben). Ook de aanwezige secretaresses knikten en ook zij zagen een duidelijk beeld bij zichzelf. Ben ik nu blauw, geel, rood of juist groen!?
Geweldig om te zien!

Vervolgens werd de groep in 2-en gesplitst voor het bedenken van een case. De case werd centraal behandelt en ook nagespeeld. Wat goed naar voren kwam was de assertiviteit die bij veel secretaresses toch 'ontbreekt'.  Want moet je nu ja of nee zeggen tegen een bepaalde opdracht? Hoe stel ik me op tegenover mijn baas? Kortom, dilemma's blijven het! Toch door assertiviteit te gebruiken, kom je echt verder dan je denkt!

Na de workshops nam Petric ons mee naar het restaurant en vertelde de achtergrond van het gebouw, de locatie, de bereiding van het eten etc. Eenmaal aan tafel werden we verrast door het zeer lekkere eten.

Na de heerlijke lunch namen we afscheid van elkaar en ging iedereen naar huis met een voldaan gevoel. 

Enkele reacties van deelnemers:

"Het was een super leerzame en gezellige dag! "


"Ik heb wederom genoten ! Dank voor de organisatie"


"Hoe krijgen jullie het voor elkaar? Wat een ontzettende leerzame dag, ondanks dat veel tips
herkenbaar klonken" Klik hier voor de foto's Facebook

De Secretaressepas is nu ook te vinden op Facebook. Like jij ook even onze pagina ?!


 
 

Tour Utrecht

Op 19 april 2018 organiseren wij de Tour Utrecht. Utrecht is verrassend en veelzijdig. Een knus stadscentrum, de vele hofjes en restaurants aan het water. Utrecht is een heerlijke stad om te verkennen tijdens een wandeling, fietstocht of museumbezoek. Klik hier