Tour Brabant - 27 maart 2014


 De Secretaressepas heeft in samenwerking met Convention Bureau Brabant een inspirerende reis langs verschillende, tot de verbeelding sprekende congres-, en vergaderlocaties, activiteiten en hotels in de Brabantse hoofdstad s-HERTOGENBOSCH georganiseerd. Wat een enthousiaste reacties kregen we binnen. Wel 35 dames die in de vroege ochtend van 27 maart 2014 naar s-Hertogenbosch afreisde om effectief te kunnen netwerken, bijzondere ontdekkingen te doen: kortom een leerzame dag te beleven.

Om 08.30 uur werden we ontvangen bij het Movenpick Hotel. Na de koffie/thee met een overheerlijk vers croissantje, vertelde de manager het een en ander over het hotel en de mogelijkheden. Vervolgens werd de groep opgesplitst en kregen we een rondleiding door het zeer mooie hotel. 

Omdat alles volgens een planning verliep en we deze strak moesten volgen (wat wij vrouwen heel goed kunnen), stond de vipbus al op ons te wachten. De volgende stop was The Art of Living Well.

Een geweldige, unieke locatie. Een complete en inspirerende wellness experience, waarbij vele facetten van fysieke luxury wellness aan bod komen. De o-s en a-s waren hoorbaar. Ondertussen werd er veel gekletst, maar ook serieuze gesprekken over de verschillende werkzaamheden die de dames doen.

Tijdens de busreis naar Hotel van der Valk Vught was Jac Engelen weer van de partij om ons te voorzien van een stukje entertainment, maar ook om te laten zien dat netwerken echt werkt.

Eenmaal bij Van der Valk Vught aangekomen, werden we onthaalt met een hapje en drankje. Wat een ontvangst!

Na de rondleiding door het hotel, werden we ontvangen door Frans Miggelbrink de workshopleider. Omdat we helaas wat uitliepen (hoe is het mogelijk zou je denken), moest hij zijn verhaal een beetje inkorten. Maar wat kan Frans het leuk vertellen. Het ging over het organiseren van evenementen. Waar moet je aan denken en wat kan er fout gaan.

De volgende stop was landgoed Huize Bergen. Een top locatie. De zon scheen en dat maakte het plaatje compleet. De lunch werd buiten geserveerd op de verborgen locatie van het landgoed. Helaas werd de zon tegengehouden door de bomen, maar anders waren we geloof ik niet meer weg gegaan.

De laatste keer met de bus en dit keer werden we aan de buitenrand van s-Hertogenbosch afgezet. Gelukkig droeg niemand een rok, want de fietsen stonden klaar voor een stadsbezoek. Maar wilde je niet fietsen, dan kon je met de boot mee. Tijdens beiden tochten werd de mooie natuur afgewisseld met (monumentale) gebouwen en de prachtige stad ’s-Hertogenbosch als achtergrond.

 Het eindpunt was de binnenstad van
s-Hertogenbosch. Tessa nam ons mee en liet ons mooie plekjes zien, zowel de vele terrassen als de mooie panden. Een bezoek aan de Sint Jans kathedraal en de Orangerie mochten natuurlijk niet ontbreken.

Tot slot was daar de borrel bij Pilkingtons. Wat hebben we genoten van deze prachtige dag.

Na de borrel bleven we met een gezelschap over waarmee we deelnamen aan de walking diner. Wat ontzettend heerlijk was dat zeg!

Om half 10 kwamen we terug bij het Mövenpick Hotel en ging iedereen met een goed gevulde goodiebag naar huis. 


Ik denk dat wij van Convention Bureau Brabant en De Secretaressepas namens iedereen spreken en willen de Restaurant Alliantie, Frans Miggelbrink, Jac Engelen, Tessa Leijten, Sandra Hassing Fotografie, Nicky en Fons van Vestingfietsen/varen en natuurlijk niet te vergeten de managers van de locaties Landgoed Huize Bergen, Hotel Van der Valk Vught, Movenpick Hotel, The Art of Living Well, de Orangerie en onze chauffeur Hans Jagers van Top Bus bedanken voor hun geweldige inzet! Wnt zonder jullie was deze tour niet mogelijk geweest.


Fotografie: Sandra Hassing


Alle foto's bekijken? Klik op onderstaande link 

https://plus.google.com/110971999090303024985/posts/JQAWztF7mg3

  Facebook

De Secretaressepas is nu ook te vinden op Facebook. Like jij ook even onze pagina ?!


 
 

Tour Utrecht

Op 19 april 2018 organiseren wij de Tour Utrecht. Utrecht is verrassend en veelzijdig. Een knus stadscentrum, de vele hofjes en restaurants aan het water. Utrecht is een heerlijke stad om te verkennen tijdens een wandeling, fietstocht of museumbezoek. Klik hier