Secretaresse uitje 19 september 2013

Donderdag 19 september jl. gingen 50 managementondersteuners samen met
Locatie Amersfoort en De Secretaressepas op 'locatie bezoek' bij een tal van bedrijven in Amersfoort en omgeving.

Bij Zandfoort aan de Eem werden we ontvangen met een kopje koffie/thee. Het was een weerzien van bekenden en/of kennismaking. De sfeer was nu al goed en relaxed. Iedereen was wel nieuwsgierig wat deze dag ging brengen. 

Besseling Vervoert stond om 11.00 uur klaar en de dames mochten de bus in. We hoorden geluiden als "het is net schoolreisje"en "dit wordt vast een leuke dag".  

Tijdens de busrit was het Jac Engelen die meenam in zijn magische wereld vol spanning. Hieruit kwam duidelijk naar voren dat netwerken ook belangrijk is voor ons als managementondersteuner. 

Eenmaal in Spakenburg aangekomen werden we welkom geheten door de schipper van Rederij De Zuidwal. Een schitterende zonnige ochtend en hierdoor een mooi uitzicht op de huizen van Bunschoten-Spakenburg. De dames waren nu al vol lof!

Door de eigenaren van Brasserie Zuiderzoet werden we erg vriendelijk ontvangen en kregen we een heerlijke lunch aangeboden.

Tijdens de lunch vertelde Sylvia Lagerweij van Vragenvuur ons over "de dienstverlening
van de managementondersteuner met een vleugje assertiviteit".  

Na de lunch werden we door Besseling Vervoert weer opgehaald en reden we naar
Amersfoort-Hoogland en bezochten we de geitjes. Althans dat dacht iedereen vanwege de naam.
Tuurlijk hebben we de geitjes gezien, waarna Jos Tolboom van Geitenboerderij Breevoort vertelde dat zij ook conferentieruimte ter beschikking stellen waar bedrijven gebruik van kunnen maken.

Sandra Kok van You! Coaching & consultancy verzorgde bij de Geitenboerderij een korte workshop over Social Media. Wat is er toch allemaal mogelijk met bv. LinkedIn  en Facebook?! Sandra legde het haarfijn uit.

Patrick onze chauffeur bracht ons vervolgens naar Out in Action. Terwijl de dames druk in gesprek waren en Jac Engelen nog een paar magische trucs liet zien. Het bordje van Out in Action was te zien en je merkte dat rustiger begon te worden in de bus. O jee, wat gaat hier gebeuren was de vraag.

In het programma stond "hoogteparcour". Hoewel de meeste dames het hoogteparcour bekeken vanaf de grond, klommen toch enkelen naar de 11 meter.

Alles verliep volgens schema en onze laatste bestemming was Dierenpark Amersfoort. We hebben meerdere malen de 'achhhh' en 'oooo' gehoord. Want het blijft altijd leuk om de aapjes, tijgers, leeuwen, etc. te bekijken. Snel foto's genomen om vervolgens te worden ontvangen in het Koninkrijk van de leeuwen.  Een hapje en drankje stond voor ons klaar. Visitekaartjes werden uitgewisseld en de agenda’s werden geraadpleegd om elkaar weer te zien. En natuurlijk Jac Engelen nam ons nog één keer mee in zijn magische wereld.

De bus bracht ons terug naar terug naar Zandfoort aan de Eem, waar het diner werd voorbereid voor ongeveer de helft van de dames. 

Tijd om naar huis te gaan. Aan alles komt een eind……iedereen heeft genoten. Alles was tot in de puntjes geregeld.

Chapeau voor iedereen die hieraan heeft meegewerkt!


We will meet again!  

Monique Rosbergen                       &            Petra Jumelet  
Locatie Amersfoort                                         De Secretaressepas


Link
van de foto's:
https://plus.google.com/photos/110971999090303024985/albums/5927294210520864529?authkey=CL20pY2nxbmcFw


Fotograaf: Sandra Hassing Fotografie  Facebook

De Secretaressepas is nu ook te vinden op Facebook. Like jij ook even onze pagina ?!


 
 

Tour Utrecht

Op 19 april 2018 organiseren wij de Tour Utrecht. Utrecht is verrassend en veelzijdig. Een knus stadscentrum, de vele hofjes en restaurants aan het water. Utrecht is een heerlijke stad om te verkennen tijdens een wandeling, fietstocht of museumbezoek. Klik hier