Terugkoppeling tour Rotterdam 21 april 2016


De nette rok of broek mocht donderdag 21 april 2016 in de kast blijven, want we gingen deze dag voor een casual outfit.  De wekker ging al vroeg, want we gaan On Tour.

Rotterdam here we come!

Nadat iedereen Bildenberg Parkhotel in Rotterdam had gevonden en voorzien was van een kop koffie/thee, verwelkomde Petra Nieuwveld de 30 secretaresses. Vervolgens was het woord aan Tony Mastrantuono, Senior Director of Sales.  Hij vertelde over het hotel en de vele mogelijkheden, zowel zakelijk als prive. Enkele dames stelde nog wat vragen, waarna er meteen een reservering werd gemaakt.

Martijn Bastian van Rotterdam Business Events deelde een OV dagkaart uit en nog om vervolgens mee voor een korte wandeling. Wat we precies gingen doen, wisten de dames niet. Ach de zon scheen in ieder geval en de sfeer was zeer goed te noemen.  Met de Willemskade in zicht, werden de eerste suggesties al gedaan. Gaan we met de boot?! 

Een havenrondvaart met de Spido Rotterdam. Het was prachtig weer, dus de zonnige plekjes werden snel door ons in beslag genomen. Terwijl je over de Maas vaart, heb je eigenlijk geen idee hoe groot Rotterdam is.  Wat een mooie skyline, prachtige gebouwen en wat een historie ligt hier.

De rondvaart was geweldig. Er werd aan de kade nog een foto gemaakt door onze huisfotograaf Sandra Hassing, waarna we op nog geen 5 minuten lopen werden ontvangen door Joyce de Jong en Monique Goedegebure van het Wereldmuseum. Het Wereldmuseum beschikt over 4 verschillende zalen met elk een unieke sfeer en uitstraling. Na een rondleiding langs de indrukwekkende Balzaal, de intiemere Salon en de dr. Elie van Rijckevorselzaal, een sfeervolle herenkamer eindigden we in de ‘Art of the Pacific’, een prachtige zaal met kunst uit Nieuw Guinea, waar een smakelijke lunch werd geserveerd.

Raymond Disco van Rotterdam Business Events verwelkomde ons en vertelde over het middagprogramma. KrisKras door Rotterdam. Het gezelschap werd opgesplitst in 4 groepen. We kregen een tas mee met een plattegrond van Rotterdam en een lijst met vele opdrachten (Maak een foto met je team bij de Euromast, maak een foto van de voorgevel van Tattoo Bob en zing met zoveel mogelijk mensen het bekend lied). 

De eindbestemming was als alleen bekend. Geweldig om te zien hoe fanatiek iedereen was. De watertaxi, de metro en/of bus werd als vervoermiddel gebruikt om van A naar B te gaan.

De eindbestemming was Holiday Inn Express Rotterdam. Uiterlijk om 16.00 uur moesten de groepen binnen zijn. Niet iedereen kwam op tijd binnen, maar dat mocht de pret niet drukken. Malou Uitendaal, Sales Executive, en haar collega stonden ons op te wachten met een heerlijke versnapering.

De Secretaressepas bedankt het Wereldmuseum, Holiday Inn Express, Parkhotel Bildenberg, Spido Rotterdam, Rotterdam Business Events en Hassing Fotografie voor hun bijdrage. Mede dankzij hun is het wederom een succes geworden !

Tot volgend jaar.

Klik hier voor alle foto's 
 Facebook

De Secretaressepas is nu ook te vinden op Facebook. Like jij ook even onze pagina ?!


 
 

Tour Utrecht

Op 19 april 2018 organiseren wij de Tour Utrecht. Utrecht is verrassend en veelzijdig. Een knus stadscentrum, de vele hofjes en restaurants aan het water. Utrecht is een heerlijke stad om te verkennen tijdens een wandeling, fietstocht of museumbezoek. Klik hier