Metamorfose 2014

Heb  jij altijd al in de schijnwerpers willen staan? Ben je benieuwd hoe jouw pluizige haarbol omgetoverd wordt in een perfect kapsel, of ben je gewoon nieuwsgierig met welke kleding je het beste voor de dag komt?

Zo luidde de oproep die in enige tijd geleden in de nieuwsbrief verscheen. Er zijn enorm veel reacties binnengekomen.  Louise, Marjolein, Betty, Margriet, Yvonne, Fabienne waren de gelukkigen. 

Op 31 januari 2014 werden zij verwacht bij Van der Valk Amersfoort.  Eerst een gezamenlijk kopje koffie waar het al snel bleek dat de stemming er goed in zat.  Het klikte tussen de dames, alsof ze elkaar al jaren kenden.
Sandra Hassing onze fotografe kwam binnen en ja hoor; de eerste foto’s werden al vlug gemaakt.

Na het kopje koffie gingen we naar Shoeby en MS Mode bij winkelcentrum Emiclaer te Amersfoort.  Daar werden  we hartelijk en gastvrij ontvangen. De deelneemsters aan de metamorfose werden wild, want wat een keus! Al die mooie kleding in heldere frisse kleuren.

Na 10 minuten verwilderd rondkijken en lopen was het tijd voor een beetje discipline. Iedere deelneemster zou een outfit aangemeten krijgen welke het beste bij haar zou passen en waarin zij uitgebreid gefotografeerd zou worden.

Het uitzoeken van de kleding duurde slechts 1,5 uur, daarna moesten we snel naar kapsalon Hair-Design waar we werden verwelkomt door de haarstylisten.  

Nadat de dames fantastisch waren gestyled, gingen we naar het restaurant voor een lunch. De eigenaar van A1 Plaza nodigden ons uit voor een heerlijke Chinese/Japanse maaltijd.  Wat een verrassing!
Echt een restaurant om bij iedereen aan te raden.

Na de zeer uitgebreide lunch moest er (je zou bijna zeggen; helaas) weer gewerkt worden.

Melanie en Sandra gaven alle deelneemsters een verblindende uitstraling. Het resultaat mag er zijn! Echt fotomodellen .......WOUW !

Last but not least: Sandra Hassing, professioneel fotografe, was ook hier aanwezig en nam iedereen op leuke spontane wijze op de foto. Al met al; een complete en fantastische dag!

Ik wil iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan deze onvergetelijke dag !  Zowel voor mij als voor de deelneemsters.

Petra Jumelet 

Reacties van de damesFacebook

De Secretaressepas is nu ook te vinden op Facebook. Like jij ook even onze pagina ?!


 
 

Tour Utrecht

Op 19 april 2018 organiseren wij de Tour Utrecht. Utrecht is verrassend en veelzijdig. Een knus stadscentrum, de vele hofjes en restaurants aan het water. Utrecht is een heerlijke stad om te verkennen tijdens een wandeling, fietstocht of museumbezoek. Klik hier