15% korting op entree

Klimrijk Brabant

Dacht je dat de Nederlandse bossen saai zijn? Kom dan eens naar Klimrijk Brabant! In dit ecologische klimbos beleef je een echt outdoor avontuur. Klim door de bomen en waan je een echte Tarzan of Jane. Waan je op loopbruggen, zwier van boom naar boom en voel de adrenaline door je lichaam razen. Ontdek de klimmer in jezelf en daag je vrienden uit je te volgen. Wie durft?

Maar er is meer, veel meer te beleven bij Klimrijk Brabant. Dit jaar zijn er meer outdoor activiteiten in ons programma opgenomen. Zo zijn de verjaardagsfeestjes uitgebreid met Laser Combat (Counterstrike), monkey klimmen en GPS tochten. Meer informatie over deze activiteiten vindt je op deze website onder het kopje verjaardagsfeestjes

Ook voor familiegroepen, vrijgezellen groepen en de zakelijke markt hebben we leuke activiteiten en arrangementen samengesteld. Wat dacht u van een gezellig en spannend teamspel Expeditie Buitenjan genaamd of de shooting games. Klimmen in het klimpark, GPS tochten, monkey klimmen en laser combat zijn activiteiten die uitermate geschikt zijn voor deze doelgroepen. Iedereen kan er aan meedoen.

Wilt u er een dagvullend programma van maken dan kunt u kiezen uit de diverse arrangementen die zijn samengesteld.

Zoekt u een ruimte voor een vergadering of wilt u een feestavond organiseren dan zijn er talloze mogelijkheden die we u kunnen bieden. Wat dacht u van onze boerderij met bar en grote openslaande staldeuren die u een prachtig uitzicht geven over het bos terras. Ideaal voor feesten en partijen maar ook voor een vergaderbreak. Zo kunnen wij voor u de lunches, buffetten en barbecue’s regelen.

Als lid van de Secretaressepas ontvangt u 15% korting op de entreeprijs.

Tot ziens bij Klimrijk !
  
 Namens,
Team Klimrijk Brabant.


Gebruikmaken van deze actie:
Premium bedrijven: