7,50 korting op Wolky schoenen

De Wolky Shop

U krijgt €7,50 korting bij aanschaf van een paar Wolkys in een van onze Wolky Shops. Een overzicht van deze Wolky Shops kunt u vinden op onze website

De Wolky Shop

Alleen het mooiste en beste voor uw voeten!

De Wolky Shops zijn de schoenenwinkels voor modieuze schoenen die niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook heerlijk zijn om te dragen! U vindt hier de totale Wolky collectie; van slippers tot laarzen. De medewerkers staan u graag te woord om te helpen met een persoonlijk en deskundig advies. Wilt u liever online shoppen, dan kunt u terecht op www.wolkyshop.com. Ze bezorgen gratis binnen heel Nederland! Wilt u wat te kiezen hebben? Geen probleem; de schoenen die u niet hebt gekozen, worden ook weer gratis bij u opgehaald!

Wolky
Wolky staat al meer dan 25 jaar voor kwaliteitsvolle schoenen die gemaakt zijn met het grootste respect voor de voeten. Dankzij de uitneembare, anatomisch gevormde zolen, de kwaliteits-materialen en de comfortabele leest zijn deze heerlijk zittende schoenen zondermeer made for walking! Wolky houdt er rekening mee dat vrouwen graag sierlijk over straat lopen en er op elk moment van de dag elegant willen uitzien, maar liefst zonder pijnlijke voeten achteraf. Zelfs de modellen met hoge hakken zijn zo gemaakt dat er niet aan loopcomfort wordt ingeboet. Iedereen kan door de losse inlegzolen een eigen steunzool kwijt in mooie, modieuze schoenen. Kortom er is geen enkel excuus om niet meer comfortabel en modieus en elegant geschoeid te gaan!

Uw voordeel
Bij de Wolky Shop kunt als houder van de secretaressepas tot 1 januari 2017 profiteren van € 7,50 korting op uw aanschaf van een paar schoenen.Gebruikmaken van deze actie:
Premium bedrijven: