5 - 10% korting

Hotel Ernst Sillem Hoeve

Hotel Ernst Sillem Hoeve ligt aan de rand van de bosrijke Lage Vuursche.

Het hotel is een voormalig koetshuis uit 1880 en combineert de grandeur uit het verleden met de moderne faciliteiten van nu. Een bijzondere locatie voor een zakelijke bijeenkomst, een feestelijke gelegenheid of een lekker weekendje weg.

Met 86 hotelkamers, 20 zalen, 7 hectare park, een sfeervol restaurant, 2 bars, een zwembad en tal van andere faciliteiten bent u bij Hotel Ernst Sillem Hoeve aan het juiste adres.

Vergaderen

Voor uw zakelijke bijeenkomsten, zoals trainingen, conferenties, vergaderingen, seminars en productpresentaties beschikken wij over 20 moderne zalen met aandacht voor licht, ruimte, comfort en technische ondersteuning. De zalen zijn geschikt voor 2 tot 175 personen.

Graag verzorgen wij een compleet vergaderarrangement wat inhoud dat we naast de koffie en thee ook een lunch en diner kunnen verzorgen en bij meerdaagse arrangementen kunt u gebruik maken van onze moderne comfortkamers.

Wilt u uw bijeenkomst iets extra's geven, maak dan kennis met de vele outdoor activiteiten, die mogelijk zijn op ons 7 hectare terrein, zoals katapult bouwen of outdoor koken met tipitenten.

Hotel

Met 85 bosgelegen hotelkamers en een bruidssuite geniet u van een perfecte nachtrust en de gastvrijheid van onze medewerkers.
Van maandag tot en met donderdag ligt de focus op zakelijk gebruik. In het
weekend bieden wij leuke arrangementen aan tegen een vriendelijke prijs voor de
particuliere gast.

In restaurant de Palfrenier serveren wij een à la carte kaart en een 3-gangen dagmenu. Is er tijd voor ontspanning dan hebben wij een binnenzwembad, infrarood sauna, fitnessruimte, gezellige bar met openhaardkamer en bij mooie weer de zonneterrassen in het park.

Evenementen

Hotel Ernst Sillem Hoeve is tevens geschikt voor bruiloften en bedrijfsfeesten.

Het Koetshuis met de prachtige glas-in loodramen, hoge lambrisering, sfeervolle kroonluchter en rode gordijnen met aansluiting naar de sfeervolle bar de Ruif, leent zich uitstekend voor een stijlvol feest van 40 tot 250 personen. Uw feest is bij ons altijd uniek en exclusief!

Met de secretaressepas krijgt u 5% zakelijke korting op uw meerdaagse vergaderarrangement vanaf 10 personen of
10% privékorting op uw weekendarrangement.

Bezoek voor meer informatie onze website www.esh.nl of neem contact op met Nadine, Tessa of Marscha op 035 666 85 41 / sales@esh.nl

Graag tot ziens!


Gebruikmaken van deze actie:
Premium bedrijven: