10% op alle tarieven

Hotel Ara

Van der Valk Hotel ARA, verborgen schat aan de Oude Maas. Een verrassende locatie met een unieke en fantastische ligging in een groene omgeving en toch op slechts 10 minuten rijden van Dordrecht en Rotterdam. In al haar diversiteit biedt ARA u dé
perfecte verblijfsaccommodatie en vergaderlocatie.

Hotel ARA beschikt over 80 ruime hotelkamers, waarvan 6 prachtige suites, allen zeer
comfortabel ingericht. 39 kamers hebben een magnifiek uitzicht op rivier de Oude Maas. Ter ontspanning bieden wij u een groot binnenzwembad, sauna, solarium en een fitnessruimte. Naast het hotel ligt een groot parkeerterrein met  240 gratis parkeerplaatsen.  Wij bieden in het gehele hotel gratis WiFi internet.

Hotel ARA is dé ideale locatie voor vergaderingen, bedrijfsevenementen, partijen, diners, teambuildingsessies en trainingen. Wat uw doel ook is, u organiseert het in één van onze 8 vergaderruimtes variërend vanaf 40 m2 tot 340 m2. Onze grootste zaal beschikt over een eigen terras en bar. Het resultaat van uw bijeenkomst dient succesvol te zijn. Iedereen fris, productief en creatief houden is een uitdaging. Een actieve break doet wonderen en geeft hernieuwde energie, bijvoorbeeld een workshop djembe, schermen, boogschieten, quatrijden, hardloop clinic of bootcamp.  Om het hotel heen liggen diverse grasweides waar met grote en kleine groepen zelfs sportevenementen georganiseerd kunnen worden tot 1200 personen.  Zowel binnen als buiten kunt u bij Hotel ARA uitstekend uit de “groene” voeten.

Als lid van De Secretaressepas ontvang je 10% korting op alle tarieven, of dit nu is voor een overnachting, een lunch, een diner of bij het boeken van een vergaderlocatie.  


Gebruikmaken van deze actie:
Premium bedrijven: