10% korting

Landgoed Hotel Zonheuvel

Landgoed Zonheuvel - een 45ha landgoed - is schitterend gelegen in de Kaapse Bossen van Doorn op de Utrechtse Heuvelrug op slechts 5km van de A12.

Op het landgoed treft u een hotel, het statige kasteel Het Maarten Maartenshuis, Koetshuis en een lodge. Op het gehele landgoed is gratis WIFI beschikbaar.

Het hotel biedt 110 gerenoveerde hotelkamers, lobby/lounge met bibliotheek, restaurant Fleuri met aangrenzend schitterend terras aan de vijver uitkijkend over het kasteel, sauna en Turks Stoombad. In het hotel paviljoen treft u tevens een congreszaal aan voor 500 gasten en enkele vergaderzalen.

In het totaal biedt het landgoed 35 zalen verdeeld over het Koetshuis, Maarten Maartenshuis en Hotel. De lodge biedt volledige privacy in het bos en kan exclusief gehuurd worden. Een vergadering afsluiten met een outdoor cooking sessie bij de Lodge is een unieke ervaring. Op het landgoed zelf zijn talrijke outdoor mogelijkheden. Meest spectaculaire is wel onze Jungle Trail: JungleTrail is het meest verrassende bedrijfsuitje op de Utrechtse Heuvelrug. Een outdoor uitdaging, boordevol met adventure activiteiten, die succes oplevert bij goed teamwork. Zoekt u een actief bedrijfsuitje waarbij iedereen kan deelnemen: JungleTrail!

De JungleTrail is een adventureparcours met teamwork en adventure activiteiten. In teams gaat u de uitdaging aan: de Indianenbrug op, een rivercrossing, vlotten bouwen, een spinnenweb door, de moerasoversteek. Ook hoog in de bomen wacht de jungle op u met een touwbrug, een tokkelbaan en de Jakobsladder.

Als lid van de Secretaressepas ontvang je 10% korting op alle weekend arrangementen van het hotel. Wanneer je online een reservering maakt dien je een kortingscode in te voeren waarmee de korting direct berekend wordt.Gebruikmaken van deze actie:
Premium bedrijven: